Kiegészítés:
a szervező a hirdetési felületén - a cikk megjelenése után - az alábbiak szerint jelölte meg a rendezvény helyszínét.
Helyszín:
280 évvel ezelőtt, ugyanezen a napon, azaz október 28-án kóstolták meg először a zirci apátság sörfőzetét a rendtagok. 280 év ízeit, tapasztalatát és tudását szeretnénk megosztani vendégeinkkel exkluzív keretek között.
A Pivo And More séfje, Papp Balázs sem volt rest, minden sörünkhöz megtalálta a szerinte legpikánsabb ételpárosítást.
A vendégeket Ambrus Márk köszöntő beszéde fogadja, ezt követően az Apát úr teszi tiszteletét a vacsorán, aki szintén köszöntővel készül. Majd Papp Balázs, a Pivo And More séfje tart egy kisebb prezentációt ételkreációiról. A vacsora közben Katona Csaba bemutatja az est folyamán felszolgált apátsági söreinket.
Menü:
Aperitif: Csetényi pálinkaház-Madárszilva
Leves: Lestyános rókagomba leves, mézes-kecskesajtos krutonnal
Sörpárosítás: Zirci Pils
Főétel: Szegfűborsos vaddisznó szűz, fenyőmagos zabrizottóval, sörecetes dinnyehéjjal
Sörpárosítás: Zirci Belga
Desszert: Fehér csokoládé mousse, citromhabbal és ostyával
Sörpárosítás: Zirci Búza
Kávé
Az este folyamán az ásványvíz és a csapolt sör fogyasztása korlátlan.
A vacsora ára egy személyre: 11.900 Ft
Foglalni a +36 70 949 5219-es telefonszámon lehet,
vagy személyesen a PIVO and MORE - A Sörbisztróban a Dohány utca 12. szám alatt.
Foglalási határidő 2015.10.26.
Forrás: Zirci Apátsági Manufaktúra