ZIRCINFO

Fotópályázat családoknak

Fotópályázat családoknak

2012. január 23. Szerkesztő: TóthKovácsEszter.

 Játszik a család fotópályázat

A Magyar Társasjátékos Egyesület a társasjátékozás – mint közösségben játszott szórakoztató és személyiségfejlesztő szabadidős tevékenység – népszerűsítésének céljából meghirdeti Játszik a család nevű fotópályázatát.

fotópályázat

A pályázatra olyan fotók beküldését várjuk, melyek a családi társasjátékozás örömét mutatják be oly módon, hogy a társasjáték a generációk közti kapocsként és közös időtöltésként jelenik meg.

Egy pályázó maximum 3 fényképpel indulhat. Bízunk benne, hogy a karácsony és az ezt követő időszak alkalmas lesz minél több, témához kapcsolódó fotó készítésére.

A fődíj egy, a nyertes által megnevezett, legfeljebb 10 000 forint értékű társasjáték. A második helyezett egyPentago társasjátékot, a harmadik helyezett egy Keltis kártyajátékotkap ajándékba.

Beküldési határidő: 2012. január 31.

Eredményhirdetés: 2012. február 20.

Teljes felhívás megtalálható ITT.


 

Forrás: www.tarsasjatekos.hu

 

Fotópályázat családoknak Tovább

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása